<< Under Construction >>

Vivian Schrijft is een eenmansbedrijf dat frisse, energieke, maar bovenal professionele teksten schrijft, en naar het Engels vertaalt. Heeft u nieuwe webcontent nodig, of wilt u eigen teksten door iemand laten nalopen? Lukt het u niet een perfecte Engelse vertaling te krijgen tegen een goede prijs? Zoekt u iemand die plezierige, doelgerichte teksten schrijft, en verstand van zaken heeft? Ik ben u graag van dienst.

Vivian Schrijft is een jong bedrijf, dat juist deze eigenschap in haar voordeel weet te gebruiken. Dat betekent voor u: Vlotte, bondige teksten die prettig leesbaar zijn, en overtuigen. Maar ook; foutloze en natuurlijke vertalingen van en naar het Engels, omdat ze uit de pen van een tweetalige copywriter komen.

Veelzijdigheid maakt Vivian Schrijft tot het succesvolle bedrijf dat het nu  is. Door de meest uiteenlopende opdrachten binnen te halen, beschikt Vivian Schrijft over ruime ervaring. Een kleine greep uit het afgelopen jaar: Persberichten herschrijven, boekvertalingen uit het Engels, brochures voor diverse bedrijven redigeren, het publiceren van een culinair artikel, een nieuwsbrief … Vivian Schrijft het.

Op deze site vindt u wat achtergrondinformatie over het bedrijf, de mogelijkheden, en over mijzelf. Vivian Schrijft is zoals gezegd ten slotte een eenmansbedrijf. Als opdrachtgever van een tekstschrijver is het namelijk prettig om diens achtergrond te kennen. Schrijven is immers een creatief proces,  dat sterk wordt beïnvloed door de persoonlijkheid van de tekstschrijver. Dus: Lees, en neem (natuurlijk vrijblijvend) contact op!